sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pääsiäisviikonloppu Punkaharjulla

Vietimme pääsiäisviikonloppua kauniissa, talvisessa pakkassäässä ulkoilun merkeissä Punkaharjun Tuunaansaaren mökillämme.

Pääsiäissunnuntain kruunasi herkullinen brunssi hiljattain uusitussa Ravintola Punkaharjussa. Ravintola painottaa lähitilojen- ja alueiden tuottajien raaka-aineita ja tarjoilija mainitsi meille, että heidän tavoitteena on juurikin antaa raaka-aineiden omien makujen loistaa liiallisten mausteiden sijaan. Tämä kyllä näkyi ja maistui. Ruoka toimi mielestämme hyvin ja oli suussa sulavaa.

Lisätietoa Hotelli Punkaharjusta voi lukea heidän nettisivuiltaan:


Herkullinen brunssipöytä sai mahan täyteen ja seurueemme suosikkeihin kuuluivat mm. sitruunamarinoitu siika ja sienisalaatti.

Kauniisti entisöity ravintolasali.

Pääsiäinen näkyi myös koristeluissa.
Hotelli Punkaharju sijaitsee harjualueen huipulla ja josta on hienot näköalat Pihlajavedelle, Saimaalle.

2 kommenttia:

Opiskellaan leipomista 2021

  Lapsenlapsen kanssa opettelemassa keittiötaitoja syksyllä 2021. Leivottiin erilaisia herkkuja ja lopuksi saatiin syödä kaikki. Helsingin k...